IJNL cup 2024 beker

Inventum Technologies Bekercompetitie 2024-25

Brett Magee c eigen foto Brett
— © Eigen foto Brett

9 juli 202408:03

Door Danny Micola von Fürstenrecht

Canadees Brett Magee naar UNIS Flyers

UNIS Flyers heeft de defensie versterkt met Brett Magee. De 29-jarige Canadees speelde vorig seizoen bij EHC Neuwied in de BeNe-League en stapt nu over naar UNIS Flyers. Afgelopen seizoen was Brett goed voor 9 goals en 28 assists in de BeNe-League.

Zijn keuze om naar UNIS Flyers te komen is heel bewust. ,,UNIS Flyers viel mij vorig seizoen al op als een team waarvoor ik wilde spelen. De professionaliteit van de organisatie kwam tot uiting tijdens het spelen in Thialf. Ik houd van de energie van de Flyers fans. Ik zag dat dit een organisatie was met passie voor ijshockey,” vertelt Brett.

Voor mij is het vrij simpel: ik wil prijzen winnen. UNIS Flyers heeft een geschiedenis van het winnen van prijzen en ik wil daar deel van uitmaken. Maar om dat te bereiken moet onze focus als team liggen op het elke dag beter worden. De teams die samen hard werken en voor elkaar willen strijden, zijn de teams die het meeste succes hebben. Als we dat doen, komen de resultaten vanzelf

Bij UNIS Flyers wil Brett graag bijdragen aan het succes van de club. ,, Voor mij is het vrij simpel: ik wil prijzen winnen. UNIS Flyers heeft een geschiedenis van het winnen van prijzen en ik wil daar deel van uitmaken. Maar om dat te bereiken moet onze focus als team liggen op het elke dag beter worden. De teams die samen hard werken en voor elkaar willen strijden, zijn de teams die het meeste succes hebben. Als we dat doen, komen de resultaten vanzelf.”