IJNL opleidingen

IJshockey Nederland opleidingen

DEDC 2024
DEDC 2024

16 augustus 202419:53

Door Kim Zeijlstra

DEDC IJshockey kamp weer een groot succes.

Het jaarlijkse DEDC-kamp was weer een groot succes en stond bol van sportieve en gezellige activiteiten. Maandag werden de kinderen enthousiast door hun ouders afgezet, klaar voor een week vol avontuur. Vanaf de eerste dag waren ze druk bezig met zowel ijs- als droogtrainingen, waarbij ze hun schaatstechnieken konden verfijnen en hun fysieke conditie konden verbeteren. Het kamp bood hen de perfecte gelegenheid om niet alleen hun vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Een grote groep kinderen bleef de hele week slapen, wat voor extra saamhorigheid en plezier zorgde. De avonden waren gevuld met leuke en afwisselende activiteiten. Zo stond er bijvoorbeeld een boksles op het programma, waar de kinderen hun energie kwijt konden en tegelijkertijd wat nieuwe technieken leerden. Ook werd er een gezellige bingoavond georganiseerd, waar leuke prijsjes te winnen waren en veel gelachen werd. En laten we de pizza-avond niet vergeten, waar iedereen smulde van heerlijke pizza’s terwijl ze samen spelletjes speelden en verhalen deelden over de belevenissen van de dag.

Morgen markeert het hoogtepunt van het kamp: de toernooidag. De kinderen zijn er helemaal klaar voor om al hun nieuw geleerde kunsten te laten zien aan hun familie en vrienden. Deze dag biedt hen de kans om te stralen en trots te zijn op wat ze allemaal bereikt hebben in deze intensieve week. Het belooft een feestelijke afsluiting te worden van een onvergetelijke week vol sport, plezier en nieuwe ervaringen. Iedereen kijkt er enorm naar uit om de kinderen in actie te zien en hen te ondersteunen terwijl ze schitteren op het ijs!