Logo eredivisieijshockey

Eredivisie 2024/25

Directeur Paul de Vries tekent het contract met Gijs Marne Groningen onder toeziend oog van Jacob van Gelder en Erik Koops
Directeur Paul de Vries tekent het contract met Gijs Marne Groningen onder toeziend oog van Jacob van Gelder en Erik Koops — © Stefan van der Spek

31 mei 202414:18

Door Danny Micola von Fürstenrecht

Een Nieuw Hoofdstuk voor GIJS Marne Groningen

In de schijnwerpers van de ijsarena, waar normaal de face off valt, werd een nieuwe samenwerking geboren. GIJS Marne Groningen, een gevestigde naam in de Eredivisie van het Nederlandse ijshockey, heeft een krachtige impuls gekregen met de introductie van hun nieuwe hoofdsponsor: Marne Mosterd.

Deze samenwerking is meer dan een logo op de shirts; het is een belofte voor de toekomst. Midden op het ijs, waar de strijd om de puck zou losbarsten, stond nu een teken van vernieuwing. Marne Mosterd heeft zich voor drie jaar verbonden aan de club, met een visie die verder reikt dan de horizon van het ijs.

Met de komst van Henk Keijzer, een legende die terugkeert naar zijn roots, als de nieuwe hoofdtrainer, voelt de club een hernieuwde energie. Zijn ervaring en passie voor de sport zijn de vonk die GIJS nodig heeft om weer een dominante kracht te worden.

De selectie wordt versterkt door David Bartos en Derek Sequin, twee spelers die hun sporen hebben verdiend bij respectievelijk OG Leeuwarden Capitals en Heerenveen Flyers. Hun talent en vastberadenheid zijn de bouwstenen voor een team dat klaar is om de uitdaging aan te gaan. Van Dordrecht komt Janis Brakks.

Samen met Marne Mosterd streeft GIJS Marne Groningen ernaar om terug te keren naar de top van het Nederlandse ijshockey.

De Groningse fabriek Marne Mosterd
De Groningse fabriek Marne Mosterd — © Stefan van der Spek