Trappers stappegoor fisheye binnen 112

11 juli 201220:25

Door Joep Meijsen

Flyers en Hyc in Tilburg-toernooi

Tilburg Trappers organiseert in het weekeinde van 15 september een oefentoernooi in eigen stadion. Tegenstanders zijn Friesland Flyers, Herentals en de Deense topclub Odense Bulldogs.

Die laatste club haalde vorig jaar de finale om het landskampioenschap in Denemarken. Op zaterdag 15 september speelt Trappers in de middaguren tegen Herentals, terwijl de avondwedstrijd tussen Flyers en Odense gaat. Een dag later speelt Tilburg de middagwedstrijd tegen de Denen en spelen de twee andere ploegen in de avond tegen elkaar.

Eerder was al bekend dat Tilburg wedstrijden in Schotland en Noord-Ierland gaat spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eind september wordt bovendien de Brabant Cup nieuw leven ingeblazen. Op zaterdag 29 september gaat Trappers op bezoek bij buurman Kemphanen, terwijl op zondag 30 september Tilburg de gastheer is voor de Eindhovense ploeg. Die laatste dag is tevens de Open Dag voor Tilburg

Voor het toernooi met Flyers, Hyc en Odense kost een passepartout tussen de tien en vijftien euro. De wedstrijd om de Brabant Cup in Tilburg is gratis toegankelijk.