Grizzlies morrison close2 0809

31 augustus 200900:00

Door Joep Meijsen

Grizzlies en sponsor uit elkaar

Groningen Grizzlies en hoofdsponsor Pecoma gaan uit elkaar. Het bestuur van de club zegt in gesprek te zijn met meerdere kandidaten voor de opvolging en is positief gestemd.

Dat laat Groningen weten. Onder de naam Pecoma Grizzlies speelde de ploeg uit het noorden van het land twee jaar in de eredivisie. Het eerste jaar eindigde de ploeg op de laatste plaats, maar vorig seizoen werd een stevige sprong vooruit gemaakt met de vijfde plek op de ranglijst. In de eerste ronde van de play-offs was Geleen te sterk.

Voorzitter Roelof Noordman is positief gestemd over de toekomst. ‘Wij zijn met meerdere kandidaten in gesprek en zijn hierover positief gestemd. De bedrijven, die wij hebben gesproken, zijn zeer enthousiast en mede doordat SBS6 op zondag tijd besteedt aan het IJshockey op eredivisie niveau hopen wij zeer spoedig een nieuwe hoofdsponsor aan ons te kunnen verbinden.'

‘Hoofdsponsor Pecoma heeft ons de afgelopen jaren en vorig jaar in het bijzonder financieel enorm gesteund. Wij hopen nieuwe sponsoren te vinden, die ons op dezelfde manier zullen steunen als Pecoma dat heeft gedaan. Een groot aantal van de huidige sponsoren heeft aangegeven door te zullen gaan met hun steun aan De Grizzlies, ook hebben wij reeds een aantal nieuwe sponsoren vastgelegd', aldus de voorzitter van de Grizzlies.