27 januari 200500:00

Door Joep Meijsen

Hartogs wint de ' Henrichs'

Tommie Hartogs heeft beslag gelegd op de Frans Henrichs Bokaal voor de meest waardevolle Nederlandse speler in het seizoen 2003-2004. Gisteravond werden de verschillende prijzen over het afgelopen seizoen onverwacht uitgereikt in Amsterdam en Tilburg.

Een wedstrijd tussen Tilburg Trappers en Amsterdam Bulldogs was hier waarschijnlijk het meest geschikt voor geweest, aangezien zo'n beetje alle prijzen naar Amsterdammers of Tilburgers gingen. Daarbij werd bijvoorbeeld doelman Martin Trommelen uitgeroepen tot de beste doelman van het afgelopen seizoen. Hiervoor ontving hij de De Gobel-De Bruyn Award. Hij volgt Phil Groeneveld op als winnaar van deze beker.

De Wil van Dommelen Trofee voor de beste verdediger kwam terecht bij Tilburger Stanislav Nazarov. De Jack de Heer-award, voor de topscorer van het seizoen, werd gewonnen door de inmiddels al bijna vergeten Andrew Williamson van Amsterdam. Tenslotte werd ook nog de Wim Kuit Trofee uitgereikt voor de beste scheidsrechter. Deze werd gewonnen door Piet Bakker.