Potm feb09 gordon

17 maart 200900:00

Door [email protected]

John Gordon beste in februari

John Gordon is de RBK Hockey/IJshockey.com Player of the Month over februari geworden. De verdediger van Den Haag werd zondag gehuldigd na afloop van de playoff-wedstrijd tegen Tilburg.

IJshockey.com kiest in samenwerking met RBK Hockey voor het derde seizoen op rij maandelijks de beste speler in de Nederlandse eredivisie. De winnaar ontvangt een officieel certificaat en een cheque ter waarde van vijfhonderd euro, die te besteden is bij RBK-dealers in Nederland. Sportimex Nederland, de importeur van RBK hockey, stelt deze prijs ter beschikking.

Gordon is de derde Hagenaar die de prijs wint. In eerdere jaargangen gingen Sami Heinonen en Jan-Jaap Natte de Canadees voor. Gordon speelt sinds zijn late toevoeging aan de selectie een sleutelrol in de Haagse verdediging.
Ook zijn offensieve talenten zijn van grote waarde voor HYS. Tijdens het reguliere seizoen scoorde hij 15 doelpunten en voegde 16 assist toe in 24 wedstrijden. In zes playoffwedstrijden tekende hij ook al voor zes punten.

Eervolle vermeldingen waren er in februari voor Paul Vincent (Heerenveen), Phil Aucoin (Nijmegen) en Matt Smith (Tilburg).