21 november 201602:15

Knap herstel voor Tilburg Trappers

DESTIL Trappers herstelde zich in eigen huis knap van de nederlaag van afgelopen vrijdag in Erfurt. Zonder vier vaste krachten (Peter van Biezen, Bjorn Willemse, Reno de Hondt en Nick de Ruijter) won Tilburg met 4-2 van het sterke Halle.

Tilburg kwam na zes minuten spelen op voorsprong. De 18-jarige aanvaller Jonne de Bonth opende de score met zijn eerste doelpunt in de Oberliga. Zes minuten later bracht captain Diederick Hagemeijer de stand op 2-0 in het voordeel van de Tilburgers.

In de tweede periode zagen de 2200 toeschouwers de gasten uit Halle sterk terug komen. Via goals van Fominych en Albrecht kwam Halle op gelijke hoogte.

Toch kwam Tilburg in de laatste periode terug van deze tegenvaller. Dankzij doelpunten van Ivy van den Heuvel en Danny Stempher won Trappers met 4-2. Tilburg komt door de zege weer op de vierde plek met 1 punt meer dan tegenstander Halle. De Duitsers hebben echter nog een wedstrijd minder gespeeld.