Fleur kivits stage

4 juni 202410:22

Door Fleur Kivits

Kom ook stage lopen bij IJshockey Nederland!

Mijn naam is Fleur Kivits en ik studeer SPECO sportmarketing aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Momenteel ben ik stagiaire bij IJshockey Nederland, wat een geweldige kans is om ervaring en kennis op te doen in de sportwereld!

Ik kom uit een ijshockeyfamilie; beide van mijn ouders spelen ijshockey. Hierdoor raakten mijn broertje en ik geïnteresseerd in de sport, en ondertussen speel ik al 13 jaar. Zelfs mijn vriendje heb ik via ijshockey ontmoet; deze sport laat me dus niet meer los ;). Ik speel ijshockey in mijn geboortestad, bij de gezellige en familiaire club Red Eagles 's-Hertogenbosch. Daarnaast heb ik ook aan enkele Wereldkampioenschappen deelgenomen, wat hoogtepunten in mijn sportcarrière zijn. Het was een enorme eer om een jaar de 'C' op mijn borst te mogen dragen. Deze ervaringen hebben mij veel geleerd over leiderschap, teamwork en doorzettingsvermogen. IJshockey is mijn grote passie en het is fantastisch om mijn liefde voor de sport op deze manier te kunnen delen.

Ik koos voor een stage bij IJshockey Nederland om te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat. Daarnaast wil ik mijn frisse blik en visie delen om bij te dragen aan de groei van de sport. Wellicht is het jullie opgevallen dat ik al een tijdje bezig ben met de social mediakanalen van IJshockey Nederland. Hiermee wil ik de sport beter op de kaart zetten en meer bekendheid creëren onder de Nederlandse bevolking. Daarnaast werk ik mee aan het organiseren van evenementen, zoals trainingsweekenden voor de nationale teams.

Ik ben trots op mijn bijdrage aan de social media van IJshockey Nederland en probeer de online zichtbaarheid te verhogen met creatieve campagnes. Ik hoop dat mijn werk bijdraagt aan het enthousiasmeren van fans en toekomstige ijshockey(st)ers, en natuurlijk het vergroten van de betrokkenheid bij deze bijzondere sport.

Ik ben erg dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om verder samen te werken met het team van IJshockey Nederland. Samen kunnen we de sport laten groeien en de volgende generatie 'puckies' inspireren.

Sportieve groet,
Fleur Kivits