Trappers bolsius bw

5 februari 201209:19

Door Joep Meijsen

Marcel Bolsius overleden

Voormalig persvoorlichter van Tilburg Trappers Marcel Bolsius is zaterdag overleden na een ziektebed van een half jaar. Bolsius is 66 jaar oud geworden.

Bolsius fungeerde tot de start van de huidige jaargang enkele jaren als persvoorlichter van Tilburg Trappers. Daarnaast was hij actief als sportverslaggever bij Omroep Brabant. Bij die zender presenteerde hij ook vijftien jaar lang het weekendprogramma Lekker Geen Wekker.

In het dagelijks leven was Bolsius werkzaam in het onderwijs, waaronder vele jaren als directeur van basisschool Sint-Adrianus in Hilvarenbeek, waar hij in december 2007 afscheid nam. Dat was ook het moment waarop hij stopte als radiopresentator. Wel was zijn stem nog veel te horen bij sportprogramma's op radio en televisie van Omroep Brabant.

IJshockey.com heeft Marcel Bolsius leren kennen als een ijshockeyliefhebber met een passie voor Tilburg Trappers en het hart op de juiste plaats. De redactie wenst familie, vrienden en bekenden van Marcel Bolsius dan ook veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.