U11 dag 2023
U11 dag 2023

26 september 202411:21

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Schrijf je kind in voor de U11 dag.

Ieder jaar op de 1e zaterdag van november staat de U11-dag op onze ijshockeykalender en dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag vol plezier te worden! Op 2 november 2024 verwelkomen we met veel enthousiasme alle spelers geboren in 2014 en 2015 in het ijssportcentrum Tilburg voor een dag boordevol actie en vermaak.

Wat kun je op deze dag verwachten? Oog voor ontwikkeling! Centraal staat het verbeteren van de basistechnieken in diverse oefeningen op het ijs en daarnaast zullen we dit jaar aandacht besteden aan off ice oefeningen. We gaan jullie dit jaar helpen om een nog betere speler van de toekomst te worden.

Datum : zaterdag 2 november 2024
Locatie : IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3
5022 DA Tilburg

Programma : 12:00 of 12.30 uur aanmelden
(afhankelijk van groepsindeling, definitieve tijd van aanmelden volgt nadat inschrijving gesloten is via de mail)
12:45 tot 14:45 uur ijstraining en off ice training
(De off ice training zal gegeven worden in een gymzaal in het T-Kwadraat gebouw op 5 minuten lopen van de ijsbaan. De kinderen worden begeleid heen en terug gebracht)
15:00 tot 17:15 uur wedstrijden (gemengde teams spelen in toernooivorm), afsluiting en uitreiken herinnering U11-dag 2024

Eigen bijdrage : € 35,00 (dit bedrag is inclusief snacks, fruit, iets te drinken en een leuk aandenken aan deze dag)

Wees er snel bij en meld je dochter/zoon aan via dit inschrijfformulier. Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Wat moet je kind meenemen? 

De spelers dienen hun volledige uitrusting inclusief stick mee te nemen.De spelers dienen sportkleding en geschikt schoeisel mee te nemen voor off ice training.

IJsbaan indeling

De ijsbaan wordt tijdens de training opgedeeld in verschillende trainingsstations. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches en coaches in opleiding. Ook zullen nationale talententeamcoaches van de U13 aanwezig zijn.

Doelstellingen van de trainingsdag

(a) het verkrijgen van inzicht in jonge talenten ter voorbereiding op selectie voor het nationale U13-talententeamprogramma;

(b) clubtrainers/coaches inzicht te geven op het functioneel werken met stations en oefeningen gericht op de ontwikkeling van de basisvaardigheden;
(c) in een sportieve ambiance kinderen nog enthousiaster te maken voor de ijshockeysport;
(d) kinderen van diverse clubs samen te laten spelen om FairPlay & Respect te bevorderen;
(e) een onvergetelijke dag te creëren voor spelers en ouders.

Inschrijven voor de U11 dag

Let op!

Wanneer je naar Mijn IJshockey Nederland gaat, dien je je e-mailadres te gebruiken waarmee je bij jouw club geregistreerd staat. Mocht je eerder ingelogd hebben, dan kun je snel verder. Heb je geen wachtwoord? Vraag dan een wachtwoord aan.

IJshockey Nederland kan jouw e-mailadres niet wijzigen; dit dient jouw club te doen.

Ben je ingelogd, dan klik je op Opleidingen en Evenementen. Je ziet nu de U11-dag. Is je kind 9 of 10 jaar? Dan kun je die inschrijven. Na de inschrijving volgt het betaalscherm.

Heb je meerdere kinderen en je ziet maar 1 kind stuur een verzoek via het formulier onderaan de pagina.

Probleem met aanmelden