Div asg2013 shirtlogo

28 januari 201320:22

Door Joep Meijsen

Selecties All Star Game bekend

De stemronde voor de selecties voor de All Star Game in Eindhoven is afgelopen weekeinde afgelopen. Intussen is duidelijk welke spelers en coaches zullen worden uitgenodigd om deel te nemen.

Nederlandse ijshockeyfans, maar ook veel stemmers vanuit het buitenland hebben de afgelopen maanden volop kunnen stemmen op een Nederlands/Belgisch team en een team van imports. Daarmee kreeg de All Star Game voor het eerst het karakter van een populariteitspoll, zoals dat ook in andere competities vaak gebruikelijk is. De shirts zullen over enkele dagen geveild worden voor het goede doel. Hou hiervoor deze site in de gaten.

De All Star Game wordt op 23 februari gehouden in Eindhoven, toegang kost 10 euro. Op internet circuleert een bon waarmee euro 2,50 korting op de entreeprijs is te krijgen. Behalve de All Star Game zelf, wordt er ook weer een skills-competitie georganiseerd en is er een demonstratie van sledgehockey te zien. De organisatoren willen er een feest voor het Nederlandse ijshockey van maken.

Bij Nederland/België zijn de goalies Ian Meierdres en Edward Noortman gekozen met de meeste stemmen. In de defensie gaat die eer naar Nick de Jong en Jordy van Oorschot, terwijl de stemming onder de forwards is gewonnen door Mitch en Kevin Bruijsten.

Bij de import-goalies bleken Sami Heinonen en Tomas Pek het meest populair, terwijl defensief Don Nichols en Mike Hoffman met de eer gaan strijken. Aanvallend zijn het Josh Prudden en Nico Sacchetti. Dale Weise kreeg ook veel stemmen, maar moet om begrijpelijke redenen verstek laten gaan.

Bij Nederland/België kregen Ron Berteling en Chris Eimers de meeste stemmen. Alexander Selivanov en Barry Smith zijn de populairste import-coaches.

De volledige selecties:

Nederland/België
Goal: Ian Meierdres, Edward Noortman
Defense: Nick de Jong, Jordy van Oorschot, Wesley Hendriks, Bjorn Willemse, Jens Engelen, Rody Jacobs, Mike Overweg, Jurryt Smid
Forwards: Mitch Bruijsten, Kevin Bruijsten, Diederick Hagemeijer, Raphael Joly, Tony Demelinne, John Versteeg, Levi Houkes, Willem Bless, Ivy van den Heuvel, Luca Heutmekers, Mitch Morgan, Vincent Morgan.

Imports
Goal: Sami Heinonen, Tomas Pek
Defense: Don Nichols, Mike Hoffman, Eddie Delgrosso, Mike Looby, Trevor Hunt, Pippo Limnell Finocchiaro, Josh Mizerek, Ziga Svete
Forwards: Josh Prudden, Nico Sacchetti, David Burgess, Greg Collins, Sean Muncy, Matt Crowell, Brandon Campos, Mike Forgie, Tyler Melancon, Jerry Pollastrone, Tobias Kathan, Michael Nason.