Potm feb10 selivanov

17 maart 201000:00

Door Joep Meijsen

Selivanov beste in februari

Alexander Selivanov is gekozen tot de Reebok/IJshockey.com Player of the Month in februari. De aanvaller van Den Haag speelde een belangrijke rol in een maand waarin Den Haag op de ranglijst klom naar de tweede plaats.

IJshockey.com kiest in samenwerking met Reebok voor het vierde jaar op rij maandelijks de beste speler in de Nederlandse eredivisie. De winnaar ontvangt een officieel certificaat en een cheque ter waarde van vijfhonderd euro, die te besteden is bij Reebok-dealers in Nederland. Sportimex Nederland, de importeur van Reebok, stelt deze prijs ter beschikking.

De Russische voormalige NHL-ster is de eerste speler van Den Haag dit seizoen die gekozen is tot beste speler van de maand. Selivanov ontving zijn prijs vorige week in Zoetermeer na afloop van de derde wedstrijd in de later verloren serie tegen Tilburg Trappers. De laatste speler van Den Haag die de prijs in de wacht sleepte was Jan Bohac na afloop van de succesvolle play-offs vorig seizoen. Jan Jaap Natte was enkele jaren geleden de eerste speler ooit die tot Reebok/IJshockey.com Player of the Month werd gekozen.

Selivanov bleef afgelopen maand een reeks van andere spelers voor, waaronder Nijmegen Devils-aanvaller Phil Aucoin, Daryl Bat en Peter van Biezen van Tilburg Trappers en Alexander Schaafsma van Amsterdam.