Trappers tenbokkel vs gijs 0809

9 juni 200900:00

Door Joep Meijsen

Ten Bokkel tekent bij Eaters

Eaters Geleen heeft een tweede ontevreden Tilburg-speler binnengehaald. Aanvaller Dennis ten Bokkel maakt de overstap van Trappers naar Eaters.

Dat meldt Brabants Dagblad. Daarmee volgt Ten Bokkel in de voetsporen van Jeffrey van Iersel. ‘Mijn insteek is nooit geweest om weg te gaan en ik ben heel erg teleurgesteld in Trappers', zegt de 30-jarige Ten Bokkel die aan de gesprekken met het bestuur van Tilburg een 'heel slecht' gevoel overhield. ‘Ik weet dat ik onder Larry Suarez niet de drie beste seizoenen van mijn carrière heb gehad, maar ik heb me wel altijd in dienst van het team opgesteld', aldus de voormalige aanvoerder van Tilburg.

De forward kreeg naar eigen zeggen pas in tweede instantie een aanbieding van Tilburg en dan ook nog eentje waar hij niets mee kon. ‘Een belachelijk aanbod. Hoe langer ik erover nadacht, hoe belachelijker in het aanbod vond. Ik heb in die veertien seizoenen nooit het onderste uit de kan gehaald. Nu krijg ik het deksel op mijn neus.' Ten Bokkel speelde vorig seizoen 44 wedstrijden voor Tilburg, waarin hij vijf goals en zeven assists op zijn naam bracht met twaalf strafminuten.