29 februari 200800:00

Door Joep Meijsen

Tickets via IJshockey.com

IJshockey.com breidt de site uit met een ticketshop. Hier kunnen fans online toegangskaarten aanschaffen voor wedstrijden. De serie tussen Den Haag en Heerenveen krijgt de primeur.

De nieuwe ticketshop is vooral bedoeld als dienstverlening aan ijshockeyfans in Nederland. IJshockey.com werkt daarbij samen met het bedrijf Ticketscript, dat een online oplossing biedt voor kaartverkoop waar intussen vierhonderd organisaties bij zijn aangesloten. Dit varieert van organisatoren van dance evenementen tot clubs uit de basketballiga en dus enkele teams in de ijshockeycompetitie.

Van de ploegen die deelnemen aan de play-offs zijn op dit moment alleen Den Haag en Heerenveen aangesloten bij Ticketscript. Dit betekent dat kaarten voor de wedstrijden in deze serie, er volgen er nog minimaal drie, via de ticketshop kunnen worden aangeschaft. Kaartjes kunnen thuis direct worden uitgeprint en meegenomen naar de wedstrijd.

Ticketscript accepteert de drie populairste online betaalmethoden: iDeal, creditcard en PayPal. IJshockey.com hoopt dat komend jaar meer clubs zich zullen aansluiten bij de service. De mogelijkheid om kaartjes te kunnen kopen via internet betekent een behoorlijke professionalisering van de dienstverlening aan fans.

Ga naar de shop >>>