Potm dec12 caig

23 januari 201220:27

Door [email protected]

TJ Caig de beste in december

TJ Caig is uitgeroepen tot Reebok/IJshockey.com Player of the Month in december. De 30-jarige aanvaller werd gekozen door de coaches van de Nederlandse en Belgische teams in de eredivisie. Caig ontving zijn prijs vrijdagavond na afloop van de wedstrijd tegen Amsterdam Capitals uit handen van zijn vader.

IJshockey.com kiest in samenwerking met Reebok voor het zesde jaar op rij maandelijks de beste speler in de Nederlandse eredivisie. De winnaar ontvangt een officieel certificaat en een cheque ter waarde van vijfhonderd euro, die te besteden is bij Reebok-dealers in Nederland. Sportimex Nederland, de importeur van Reebok, stelt deze prijs ter beschikking.

Den Haag plaatste zich in december ten koste van Eindhoven voor de Nederlandse Bekerfinale. In de North Sea Cup won de ploeg vijf van de zes wedstrijden. Caig was in die wedstrijden goed voor negen goals en 12 assists.

Het is de eerste keer dat Caig de prijs wint. Hij is de achtste speler van Den Haag die de cheque in de wacht sleept. Mike Burgoyne, Phil Aucoin, Alexander Selivanov, Jan Bohac, John Gordon, Sami Heinonen en Jan-Jaap Natte gingen hem voor. Eerder dit seizoen werden Ian McDonald (Geleen) en Diederick Hagemeijer (Tilburg) al uitgeroepen tot Player of the Month.