29 december 201609:07

Door Joep Meijsen

Trappers pakt volle buit in Hamburg

Tilburg Trappers scoorde twee keer in de slotperiode om de volle buit te pakken in uitwedstrijd tegen concurrent Crocodiles Hamburg. De winnende treffer kwam van de stick van Jordy van Oorschot, maar Ritchie van Hulten scoorde de andere drie Tilburgse treffers.

Hamburg is bezig met een prima seizoen en geldt als een geduchte concurrent voor de meeste teams in de Oberliga Nord. Ook tegen Trappers pakte de ploeg een voorsprong van 3-1 kort na het begin van de tweede periode. Voormalig NHL-speler Christoph Schubert had twee assists namens de ploeg uit de hanzestad. Ritchie van Hulten, eerder actief in de Beneliga, zorgde in de eerst periode al voor de eerste Trappers-goal en verzorgde later ook de twee goals die Tilburg op gelijke hoogte brachten. Kort na de gelijkmaker zorgde Van Oorschot voor het winnende doelpunt.

Trappers sluit het jaar komende vrijdag af met een topper in eigen huis tegen Essen. De openingsface-off is om 20.00 uur. Essen staat op Ă©Ă©n punt van Trappers op de vierde plaats van de ranglijst. Essen won in eigen huis met 2-0 van Hannover Indians. Nardo Nagtzaam had een assist op het tweede doelpunt.