Div allstars shirt 0910

4 januari 201000:00

Door [email protected]

Tussenstand Allstar Game shirts

Met de veiling van de gameworn Allstar Game jerseys nog in volle gang, is het tijd voor een update. In deze tussenstand ook nadere uitleg omtrent de afwikkeling van de veiling.

In totaal werd in de afgelopen week ruim 125 keer geboden op de beschikbare gameworn shirts. Het hoogste bod werd daarbij tot nu toe uitgebracht op het shirt van Paul Vincent. Het bod voor het gesigneerde shirt van de grote Amerikaan staat momenteel op 300 euro; een bedrag dat al direct de eerste dag van de veiling werd uitgebracht.

Op het shirt van David Cornacchia is met twaalf unieke boden het vaakst geboden. Op elk van de 23 beschikbare Allstarshirts is nu minimaal één bod uitgebracht, waarbij 17 shirts al op tenminste 100 euro staan.

De veiling staat nog open tot 16.00 uur op zaterdag 6 februari 2010. Biedingen die volgens de server na dat tijdstip binnenkomen, zullen niet worden geaccepteerd.

Direct na de Allstar Game wordt elk shirt gesigneerd door de speler. Aansluitend kan de winnaar van de veiling zijn shirt afhalen bij de merchandisingstand van de Nederlandse IJshockey Bond. Daarbij moet het shirt contant en gepast worden afgerekend. Met creditcard betalen of pinnen is niet mogelijk. Het tonen van een legitimatiebewijs is verplicht, om te voorkomen dat het shirt aan de verkeerde persoon wordt meegegeven.

Indien je als hoogste bieder niet in staat bent om het shirt zaterdag af te halen, communiceer dat dan direct na afronding van de veiling in een e-mail aan de Nederlandse IJshockey Bond op [email protected]. Je ontvangt dan een e-mail met nadere instructies.

> De Allstar Game shirt veiling