IJNL cup 2024 beker

Inventum Technologies Bekercompetitie 2024-25

UltimAir Hijs Den Haag vs Snackpoint Eaters Limburg
UltimAir Hijs Den Haag vs Snackpoint Eaters Limburg — © Robert Bos

24 oktober 202410:33

Door Danny Micola von Fürstenrecht

Vooruitblik op de Halve Finales van de Inventum Technologies Cup

De spanning neemt toe in de Nederlandse ijshockeywereld nu de halve finales van de Inventum Technologies Cup naderen. Vier teams staan klaar om te strijden voor een plek in de finale op zondag 1 december 2024. Laten we een kijkje nemen naar de komende wedstrijden en de teams die het tegen elkaar opnemen.

Amsterdam Tigers vs. UNIS Flyers Heerenveen

In de eerste halve finale treffen de Amsterdam Tigers, een Eredivisie club, de UNIS Flyers CEHL club uit Heerenveen. De Tigers hebben een indrukwekkend seizoen achter de rug, zijn de regerend kampions van de eredivisie en zullen er zeker op gebrand zijn het CEHL team van Heerenveen te willen verslaan. Amsterdam verloor afgelopen speelweekend tegen OG Capitals in de Eredivisie met 5-3 topscorer aan Amsterdamse zijde is Luca-Konstantin Häufler.

Aan de andere kant staan de UNIS Flyers, die bekend staan om hun vechtlust en doorzettingsvermogen. Unis Flyers kende een uitstekende overwinnen tegen Dietz Duitsland en verloor de dag erna tegen Snackpoint Eaters Limburg in de CEHL competitie. Topscorer aan Heerenveense zijde Tuukka Rajamäki. De jong goalie Thijs Kivits maakt op dit moment indruk.

Tickets voor Amsterdam koop je hier

Tickets voor Heerenveen koop je hier

Snackpoint Eaters Limburg vs. UltimAir HIJS Hokij Den Haag

De tweede halve finale belooft een spannende strijd te worden tussen Snackpoint Eaters Limburg en UltimAir HIJS Hokij Den Haag, beide teams uit de CEHL. De Eaters hebben in de kwartfinales laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn, terwijl HIJS Hokij Den Haag met hun sterke defensieve spel en snelle aanvallen indruk heeft gemaakt. Deze wedstrijd zal ongetwijfeld een spektakel worden voor de fans.

Tickets Snackpoint Eaters Limburg
Tickets UltimAir Hijs Den Haag

Kwartfinale Resultaten

De kwartfinales waren een ware test voor de teams, met de volgende uitslagen:

Schermopname 22 10 2024 12185 www ijshockeynederland nl

Inventum Technologies Cup Final

De finale van de Inventum Technologies Cup vindt plaats op zondag 1 december 2024 om 15.00 uur. De locatie van de finale wordt binnenkort bekendgemaakt.