27 januari 200500:00

Door [email protected]

Worrell liegt slecht

Als je dan toch tegen de politie liegt; doe het dan goed. De overtuigend zwarte NHL enforcer Peter Worrell probeerde een agent recentelijk wijs te maken dat hij Andreas Lilja was. Lilja is een blanke, Zweedse NHL-speler en vriend van Worrell.

Peter Worrell werd midden in de nacht aangehouden door een agent omdat hij met een verlopen kenteken reed. De wagen waarin hij reed was echter eigendom van Andreas Lilja, een voormalig teamgenoot van hem in Florida. Lilja speelde op dat moment in Zweden.

Worrell was al twee keer zijn rijbewijs tijdelijk kwijt geweest vanwege rijden onder invloed en voelde de bui al hangen. Met een glashard gezicht probeerde hij de agent wijs te maken dat hij toch echt Andreas Lilja was.

De agent prikte door de leugen heen en vond uiteindelijk het paspoort van Worrell in de auto. Hij arresteerde hem vervolgens voor het tegenwerken van een arrestatie en het rijden zonder geldig kenteken. Het is niet bekend of de Colorado Avalanche ook actie zal nemen tegen het gedrag van Worrell.

De zaak dient deze week in een rechtbank in Florida.